TTC Mattec de eerste sportclub van Maasmechelen die UITPASpartner wordt

TTC Mattec, onze Maasmechelse tafeltennisclub, is vanaf januari 2019 UiTPASpartner. Iets waar ze terecht fier op zijn. Vanaf januari kunnen de Maasmechelaren met hun UiTPAS terecht bij TTC Mattec om punten te sparen. Personen met verhoogde tegemoetkoming krijgen daarenboven met hun UiTPAS korting op het inschrijvingsgeld.
De club traint en speelt hun wedstrijden in de gemeentelijke sporthal in Boorsem. Iedere dinsdag- en donderdagavond kunnen de leden er terecht voor vrije trainingen. Tweewekelijks is er op dinsdagavond een geleide training onder de deskundige begeleiding van een professionele trainer. Hierdoor krijgen de leden de kans om hun techniek en tactiek bij te schaven. Voor de jeugd en eventuele beginnende volwassenen worden er op woensdagnamiddag geleide trainingen georganiseerd. Hier worden de beginselen van tafeltennis uit de doeken gedaan. Op vrijdag- en zaterdagavond spelen de zeven verschillende competitieploegen hun wedstrijden in tweede, derde, vierde en vijfde provinciale. Op deze manier kan iedereen die competitie wil spelen, op zijn/haar niveau tafeltennis in competitievorm spelen.
Nieuwe leden zijn steeds welkom bij TTC Mattec en kunnen doorheen het seizoen instappen aan verminderd lidgeld. Beginnende leden kunnen een maand gratis komen proeven van de tafeltennissport en kosteloos gebruik maken van de op de club aanwezige paletten.
Maar de échte sterkte van tafeltennisclub TTC Mattec is dat iedereen er welkom is. Zo komt het op training meermaals voor dat de jongeren kunnen trainen tegen de ervaren rotten. Er is meer dan 60 jaar leeftijdsverschil tussen hun oudste en jongste clublid. Mattec is daarbij ook een echte familieclub, ondertussen hebben ze een tiental vader-zooncombinaties in hun midden. Elk seizoen worden er tal van leuke activiteiten voor de leden georganiseerd; een teambuilding, een tafeltennismarathon, een nieuwjaarsreceptie, een ontbijtbuffet, een clubkampioenschap,… De beslissing om in te stappen in het UiTPASproject was dan ook snel genomen. We willen zo iedereen nog meer kansen geven om te proeven van de tafeltennissport.

Wat is de UiTPAS?

Een persoonlijke spaarkaart, waarmee je punten kan sparen wanneer je deel neemt aan een UiTPAS-activiteit. Die punten kan je omruilen voor andere voordelen.

Hoeveel kost het?

UITPAS kost 5€ en is levenslang geldig.
En je krijgt meteen een heel aantal welkomstvoordelen: 3 punten, gratis zwembeurt, korting op een wandelkaart, korting op voorstelling in het CC, …
Mensen met een beperkt inkomen…
UiTPAS kost 1€ en is levenslang geldig. Met je UiTPAS krijg je ook korting op de deelnameprijs bij onze UiTPASpartners.
Je moet hiervoor wel een attest verhoogde tegemoetkoming binnen brengen, dit vraag je aan bij het ziekenfonds.

Waar kan ik punten sparen met mijn UITPAS?

Je kan eerst en vooral punten sparen bij onze club, maar ook in de bib, in het cultuurcentrum, dienstencentrum de Bolster, Cool Kidz vakantiekampen, de gemeentelijke academies, euroscoop, activiteiten van jeugd en sportdienst, zwembad prinsenpark, Albano naaiworkshos, SOMA,
Omruilen van de punten…
Heb je al heel wat punten gespaard dan kan je ze omruilen…
Bijvoorbeeld: 3 punten = boekje met wandelkaarten, 5punten= kompelbiertje, 10 punten= korting op een cinematicket…
Op www.uitinmaasmechelen.be/promotions kan je alle omruilvoordelen raadplegen. Neem dus zeker een kijkje op deze site.

Waar kan ik mijn UiTPAS halen?

Je kan je UiTPAS kopen aan de balie van de jeugd- en sportdienst, bij de dienst toerisme, in het CC, in het projectencentrum, in de bibliotheek, SOMA, Rap op stap
Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, breng dan een attest van het ziekenfonds mee om je UiTPAS aan €1 te krijgen.

Hoe kan ik punten sparen tijdens mijn sportmoment?

Voor onze club krijg je je punten toegekend bij de inschrijving. Neem je ergens anders deel aan een activiteit… bijvoorbeeld: ga je boeken ontlenen in de bib, dan kan je je UiTPAS gewoon scannen aan de zuil die aan de balie staat opgesteld. Hou je kaart ervoor en je spaart een punt.

Heb je zelf nog geen UiTPAS of wil je meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op www.uitinmaasmechelen.be